Com funciona?

Som una gestoria online amb un equip de professionals que t'ajudarà amb les teves necessitats comptables, fiscals i laborals, tant si ets autònom/a o una empresa.

La gestió

A través d’una aplicació col·laborativa estem connectats a tu. En aquest entorn digital podràs pujar les factures.

Tot en el núvol

Tindràs el control de la comptabilitat i fiscalitat del teu negoci les 24 hores del dia des de tot arreu.

Oblida’t

Som els millors interlocutors entre tu i les administracions públiques. Preocupa’t del teu negoci i oblida’t de la resta de tràmits.

Especificacions

La paraula que ho resumeix tot és flexibilitat

Fiscal

Confecció i presentació d’impostos, assessorament fiscal, altes, baixes i variacions a hisenda i seguretat social d’autònoms. Obligacions fiscals amb hisenda i altres organismes públics. Mediadors i interlocutors entre el client i l’administració pública. Assessorar en la presentació de recursos o inspeccions. Planificació fiscal i constitució de societats.

Laboral

Altes i baixes d’empreses i autònoms així com dels seus treballadors a la seguretat social, confecció de nòmines, assegurances socials, revisions de conveni. Assessorament i representació en les inspeccions de treball, Cemac, control horari.

Comptable

Assessorament comptable a empreses o autònoms que porten la confecció o comptabilitat dels seus clients. Anàlisi de balanços i de la situació de l’empresa. Presentació de llibres oficials i comptes anuals, assessorament i presentació de documentació per a finançaments.

Quin és el teu cas?

Ens adaptem a tu, no a l’inrevés …

Arnau Lleonart

Arquitecte Autònom

“Rapidesa, solvència i professionalitat en el tracte i la resposta. Justament en aquests temps difícils han estat informant dia a dia de manera ràpida i eficient, no puc fer res més que recomanar-los com un equip de professionals excel·lent en l’àmbit fiscal i laboral”.

Grupo Parera

PIME

“Sóc gerent d’un grup de restauració i amb Easygest no he de pensar en les gestions de gestoria. Des del PC del meu despatx ho faig tot. S’han acabat els desplaçaments i les pèrdues de temps”.

Oriol Palau

Biomecànic Autònom

“Sóc autònom i treballo de biomecànic de ciclistes. L’aplicació web d’Easygest té una interfície ràpida i intuïtiva amb la que pots controlar fàcilment la facturació i despeses mensuals sense necessitat de contactar amb la gestoria per a fer tràmits senzills. Ho recomano sense cap dubte!

Col·legi Oficial d’Agents Comercials de Barcelona

Institució

“EasyGest s’ha convertit en un Partner estratègic del COACB, ofereixen un servei fiscal i laboral molt necessari en el col·lectiu professional”.

Club esportiu

Entitat

“Dirigeixo un club esportiu i gestiono tota la comptabilitat amb EasyGest. Per mi és molt important la fluïdesa i comoditat que ens proporciona, igual que l’eficàcia, serietat i professionalitat del seu personal. Imprescindible!”.

Angel Lazaro

Fisioterapeuta Autònom

“Sóc fisio i treballo en diverses consultes. Des que he dipositat la meva confiança en vosaltres tota la informació i gestió que he necessitat ha estat eficient. Esteu al dia en tot el que correspon al meu sector”.