CATES
¿Hablamos?

Som una assessoria online especialitzada en la petita i mitjana empresa

La comptabilitat de la teva empresa amb un sol clic

Immediat, fàcil i eficaç

Mai havia estat tan senzill gestionar la teva empresa

Assessoria

Comptable

Fiscal

Laboral

Atenció i assessoria personalitzada

Oferim una atenció completament digital i personalitzada a cada client. Ens adaptem a les teves necessitats. Els clients tenen línia online amb els nostres professionals, donant una resposta ràpida a totes les consultes i sol·licituds. Informem de les novetats i fem un seguiment personalitzat dels impostos i resultats d'empresa.

Volem ser una extensió més de la teva empresa

Confeccionem la comptabilitat dels nostres clients o donem suport al seu departament comptable. Busquem mostrar una imatge fidel de l'empresa i que al mateix temps sigui atractiva per bancs o tercers. Ens reunim amb tu periòdicament perquè coneguis la situació exacta de la teva empresa.

Inici d'activitat i obligacions fiscals

Som un punt PAE (Punt d'Atenció a l'Emprenedor) que donem assessorament als emprenedors que volen iniciar una activitat o negoci. Gestionem tots els tràmits per iniciar la teva activitat. T'ajudem a complir totes les obligacions fiscals i t'assessorem per optimitzar els teus impostos.

T'ajudem en el dia a dia de la teva empresa

T'assessorem en les diferents opcions de contractes de treball i possibles bonificacions. Estudi del cost del personal de la teva empresa. Confecció de les nòmines i assegurances socials. T'ajudem en el compliment de les obligacions laborals.

Casos d’èxit

Què diuen del nostre servei?

Joana Martin

Advocada Laboralista

“Amb EasyGest hem trobat el partner perfecte per la seva flexibilitat, agilitat i professionalitat. Per nosaltres no és només una gestoria, és un assessor proper i de confiança de l’àmbit empresarial i en tots els nivells”.

Víctor Subirana

DOC - Disseny digital

“EasyGest és per nosaltres l’opció definitiva per a la gestió fiscal de la nostra empresa. Proactius i assessoria diferencial”.

Jordi Fraxanet

Assessor financer i comptable

“El seu capital humà gaudeix de tota la meva confiança per la seva responsabilitat. Recomano treballar amb ells a qualsevol professional o empresa”.

Oriol Contreras

Advocat especialitzat en consum

“L’esforç de la col·laboració professional és millor amb EasyGest. És una suma de sinergies que segur que el client agrairà”.

Busques fiabilitat?

Pla Autònom bàsic:

35€/mes

Sense trampes!

Aquest preu és per sempre. Et pots donar de baixa quan vulguis.

Plans i preus