La gestió

A través d’una aplicació col·laborativa estem connectats a tu. En aquest entorn digital podràs pujar les factures.

Tot en el núvol

Tindràs el control de la comptabilitat i fiscalitat del teu negoci les 24 hores del dia des de tot arreu.

Oblida’t

Som els millors interlocutors entre les administracions públiques i tu. Preocupa’t del teu negoci i oblida’t de la resta de tràmits.

Especificacions

La paraula que ho resumeix tot és flexibilitat

Fiscal

Confecció i presentació d’impostos, assessorament fiscal, altes, baixes i variacions a hisenda i seguretat social d’autònoms. Obligacions fiscals amb hisenda i altres organismes públics. Mediadors i interlocutors entre el client i l’administració pública. Assessorar en la presentació de recursos o inspeccions. Planificació fiscal i constitució de societats.

Laboral

Altes i baixes d’empreses i autònoms, així com dels seus treballadors a la seguretat social, confecció de nòmines, assegurances socials, revisions de conveni. Assessorament i representació en les inspeccions de treball, Cemac, control horari.

Comptable

Assessorament comptable a empreses o autònoms que porten la confecció o comptabilitat dels seus clients. Anàlisi de balanços i de la situació de l’empresa. Presentació de llibres oficials i comptes anuals, assessorament i presentació de documentació per a finançaments.

Vols que contactem amb tu?

T. 93 758 99 99
info@easygest.es

    Accepto la Política de privacitat


    Los USUARIOS, mediante la marcación de las casillas correspondientes y la entrada de datos en los campos, marcados con un asterisco (*) en el formulario de contacto o presentados en formularios de descarga, aceptan expresamente y de forma libre e inequívoca, que sus datos son necesarios para atender su petición, por parte del prestador, siendo voluntaria la inclusión de datos en los campos restantes. El USUARIO garantiza que los datos personales facilitados al RESPONSABLE son veraces y se hace responsable de comunicar cualquier modificación de los mismos.
    El RESPONSABLE informa de que todos los datos solicitados a través del sitio web son obligatorios, ya que son necesarios para la prestación de un servicio óptimo al USUARIO. En caso de que no se faciliten todos los datos, no se garantiza que la información y servicios facilitados sean completamente ajustados a sus necesidades.